Blog: Oprichting van het DutchCenter4Growth

Dutch Center 4 Growth

Ik was gisteren bij de kick-off meeting van het Dutch Center 4 Growth #dutchcenter4growth. Joop de Jong, directeur van Poth4Growth.nl heeft een mooi nieuw concept voor groeiondernemers: Dutch Center 4 Growth.

Blog/Vlog door Edo van Santen

Ik ken Joop al een tiental jaren, in hun Programma Groeiversneller verzorgde ik de pitchcoaching en mediatraining voor de deelnemers. Een mooi programma, jammer dat het is gestopt. Hun belofte was "van 2 naar 20 miljoen euro omzet in drie jaar". Was altijd heerlijk om met groeiondernemers te werken, die waren echt gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en te doen.

Edo van Santen, De Elevator Pitch Coach, Trainer, Spreker

Joop had mij uitgenodigd om mee te doen met het Dutch Center 4 Growth. Hoe werkt dat? Wat is dat? Wat heb jij daar aan? Op basis van Joop's ervaring heeft hij de absolute top-of-the-bill dienstverleners, adviseurs, coaches en trainers bijeengebracht. Stuk voor stuk toppers.

Als groeiondernemer heb je dan een one-stop-shop, gegarandeerde topkwaliteit bij elkaar. Voor de deelnemers is het fijn elkaar te inspireren, samen nieuwe business te ontwikkelen en commerciƫle kansen met elkaar te benutten. Samen kan je meer dan in je eentje.

Ik verheug me er op bij te dragen aan deze mooie club mensen en natuurlijk veel nieuwe business te genereren in het internationale nertwerk van ruim 5000 groei-ondernemers. Ik houd jullie op de hoogte!

Publicatiedatum: 16/08/2019

Edo van Santen, Pitch Coach

Naschrift: 28/08/2019

Ik heb er lang en goed over nagedacht, maar besloten toch niet mee te doen. Ik denk dat het niet gaat werken als ik, in tegenstelling tot de andere deelnemers, niet regelmatig aanwezig kan zijn. Een keer in de drie weken is toch anders dan actief onderdeel van het team zijn. Op de vraag wat ik dan zou komen "brengen", kan ik te weinig antwoorden. Ik zou dan louter een "haler" zijn. Ik vind het wel jammer, maar denk dat het beter zo is. Ik hoop dat het DutchCenter4Growth een groot succes wordt. Het is ze gegund!

Meer blogs...
Edo van Santen, Pitch Coach

Edo van Santen gaat voor Goud, Garandeert Maximale Impact

Edo van Santen: De Elevator Pitch en Presentatie Coach-Trainer-Spreker

Impact sinds 2005:
1.000+  Opdrachtgevers...
50.000+  Deelnemers...

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon Kantoor: 085-246-0154

Telefoon Mobiel: 06-109-609-09

(indien Mobiel niet bereikbaar,
bel svp mijn Kantoor)

Bel Edo van Santen 06-10960909

Privacy Verklaring

Edo van Santen op LinkedIn
Edo van Santen op YouTube 900.000+ views
Edo van Santen op Twitter