Blog: Pitchcoach bij een Beursgang...

Pitchcoach bij een Beursgang

Ik was door een communicatieburo ingehuurd bij een beursgang van hun cliënt. Mooie opdracht. Mijn taak was het coachen en trainen van de gehele raad van bestuur, zodat ze goed voorbereid de roadshow langs analisten, beleggers en journalisten konden doen. Mooi project, strakke deadlines, stevige uurtarieven en veel uren maken. Heerlijk!

Blog/Vlog door Edo van Santen

Daarnaast deed ik ook mee met de wekelijkse vergaderingen rondom de beursgang. Ik weet niet of je zoiets wel eens hebt meegemaakt, maar het is impressive. Er waren meerdere banken bij de beursgang betrokken, elk met hun eigen team aan bankiers. Uiteraard ook een rits aan accountants, juristen en adviseurs. Kortom, in elke vergadering zat een man of 30 aan tafel. Als je uitgaat van een gemiddeld uurtarief van minimaal €500, zat er dus voor een behoorlijk bedrag aan tafel. Elke partij moest natuurlijk over elk onderwerp nog even hun eigen mening geven. En allemaal strak in het maatpak, je kent dat wel. Ik denk dat er voor tonnen aan maatpakken rond de tafel zat.

Ik herinner me nog de eerste meeting met al die mannen (helaas geen vrouwelijke top-adviseurs aan tafel, maar dat is voor een ander blog om het daarover te hebben). Ik was, zoals altijd, gekleed in spijkerbroek, t-shirt en colbertje. Toen ik binnenkwam zag ik de verbazing al op al die dure adviseursgezichten... Wie is die man? Hebben wij die uitgenodigd? Heerlijk, daar geniet ik van en ben ik misschien wel op mijn allerbest :-)

Edo van Santen, De Elevator Pitch Coach, Trainer, Spreker

Op een gegeven moment kwam een onderwerp ter tafel, waarbij de voorzitter van de raad van bestuur zei "ik wil eerst weten wat Edo daar van vindt". 30 koppen draaiden zich naar mij, je kon het ongeloof van hun gezichten zien afdruipen...

Anyway, we hebben een geweldige tijd gehad, goede top-coaching gegeven, succesvolle beursgang, tot ieders tevredenheid. Het was genieten.

Publicatiedatum: 12/08/2019

Edo van Santen, Pitch Coach

Meer blogs...
Edo van Santen, Pitch Coach

Edo van Santen gaat voor Goud, Garandeert Maximale Impact

Edo van Santen: De Elevator Pitch en Presentatie Coach-Trainer-Spreker

Impact sinds 2005:
1.000+  Opdrachtgevers...
50.000+  Deelnemers...

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon Kantoor: 085-246-0154

Telefoon Mobiel: 06-109-609-09

(indien Mobiel niet bereikbaar,
bel svp mijn Kantoor)

Bel Edo van Santen 06-10960909

Privacy Verklaring

Edo van Santen op LinkedIn
Edo van Santen op YouTube 900.000+ views
Edo van Santen op Twitter