Info over Edo van Santen

De Elevator Pitch Trainer, Coach, Spreker

Edo van Santen (Amsterdam, 1958), Elevator Pitch Trainer/Coach, Camera/TV Coach, Presentatie Trainer/Coach, daarnaast Spreker en Presentator, innovatief ondernemer.

Na zijn corporate carrière, begeleidt Edo sinds 2005 ambitieuze, innovatieve en ondernemende mensen in hun presentatie en communicatie. Daarnaast is Edo betrokken geweest bij de opzet van meerdere bedrijven.

Zend je Eigen Emotie. Elevator Pitch Trainer/Coach/Spreker Edo van Santen [18]

"Edo makes people shine on stage!"

Ruim 30 jaar ervaring, toch jong van geest

Edo’s ervaring omvat ruim 30 jaar in de hectische internationale zakenwereld van het bankwezen en de ICT industrie. Hij heeft in Amsterdam, New York en Silicon Valley gewerkt voor Fortune-500 bedrijven als ABN Amro, Chase Manhattan en KPMG, en bediende wereldwijde klanten. Hij heeft in 12 jaar met succes het ICT-bedrijf Qubus ontwikkeld en opgebouwd, dat door KPMG werd overgenomen.

De benadering van Edo is zeer persoonlijk en uniek toegewijd. Hij weet snel een vertrouwensband met zijn cliënten op te bouwen en steunt hen met een grote dosis energie en intelligentie.

Hij werkt vanuit onafhankelijkheid, integriteit en geborgenheid. Hiermee heeft Edo een zeer brede en diepe ervaring met alle aspecten van het zakendoen en ondernemerschap opgebouwd. Hij is hands-on en praktisch, maar weet eveneens zijn cliënten op een hoog strategisch en conceptueel niveau te brengen.

Top-trainer met unieke inhoud

Naast het feit dat Edo als trainer en coach heel bijzondere resultaten weet te boeken, beschikt Edo over ruime ervaring als ondernemer en investeerder. Edo heeft gewerkt in de corporate wereld, in het MKB en met Venture Capital.

Hierdoor kan Edo niet alleen uw presentatie-techniek optimaliseren, maar door zijn achtergrond u ook inhoudelijk adviseren over de inhoud van uw presentatie of elevator pitch. Edo leert u om uw boodschap optimaal af te stemmen op uw doelgroep, zoals banken, venture capital, informal investors, mede-ondernemers en potentiële klanten.

Edo heeft een ondernemende geest en een natuurlijke passie voor het ontwikkelen van mensen en organisaties. Dat is de reden waarom hij heeft verkozen met ambitieuze en ondernemende mensen te werken, die een hoger niveau in hun persoonlijke en professionele presentatie en communicatie zoeken.

Eerdere bedrijven

Venture Capital Coach, opgericht in 2005. Als business coach werkzaam, gespecialiseerd in Elevator Pitches en het begeleiden van de zoektocht naar durfkapitaal. Edo heeft een aantal ondernemers succesvol begeleid in hun zoektocht naar durfkapitaal.

De "YouTube voor Ondernemers", TV4B (niet meer on-line), TV 4 Business, door Edo bedacht en opgezet in november 2006.  TV4B ging live in april 2007 en is inmiddels verkocht (video-interview op Emerce Eday).

Edo bedacht in 2009 het idee voor Tracebuzz, een van de eerste producten voor Webcare, Online Monitoring en Social Media Analyse.
Als initiator en bedenker was Edo betrokken bij de opzet en opbouw van Tracebuzz.

Elevator Pitch Trainer, Coach

Edo geeft veel workshops en trainingen, vooral over communicatie en presentatie. Hij leert je effectief en met passie en plezier spreken voor publiek en camera.

Edo van Santen traint kandidaten voor toonaangevende prijzen en competities, voor TEDx-talks, en als gastdocent voor vele universiteiten en hogescholen.

Business en Pitch Coach, Trainer, Mentor

Edo heeft van 2008-2011 student-ondernemers gecoacht en begeleidt op de Minor Ondernemerschap van de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2009 is Edo de vaste trainer/coach bij de Minor Ondernemen van de NHL (Noordelijke Hogeschool Leeuwarden).

Edo is sinds 2013 verbonden als trainer/coach/mentor aan business incubators Yes!Delft en UtrechtInc, en als trainer/coach bij Climate-KIC NL en Programma Groeiversneller en Port4Growth.

Video-interviews en videoproducties

Edo is een gewaardeerd video-interviewer met een geheel eigen stijl. Edo's werk is te zien op het web-tv format Talk&Do-TV of YouTube.

Edo deelt graag zijn kennis

Edo deelt sinds 2004 onbaatzuchtig zijn kennis en ervaring op ondernemerforum HigherLevel. Blogde voor Sprout over Venture Capital op het Sprout Expertlog. Blogde (2006) over VC en Start-up op het Sprout Startblog. In 2011 werd Edo van Santen met Talk&Do.TV door Adobe benoemd tot Adobe Video Ambassador.

CV, foto's en meer info over Edo van Santen op de Pers en Media pagina.

Meer Inspiratie... Wat bekeken andere bezoekers?

Elevator Pitch Voorbeeld Video's,
Elevator Pitch Tips,
Presentatie Tips (met video's).

Edo van Santen als uw Trainer, Coach of Spreker?

Contact, Informatie en Boekingen:

Bel Edo van Santen 06-10960909

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon: 06-109-609-09

Neem direct contact op!
Lees verder: Voor Pers en Media
Wie is Edo van Santen?

Bel Edo van Santen 06-10960909

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon: 06-109-609-09

Privacy Verklaring

Edo van Santen op LinkedIn
Edo van Santen op YouTube 800.000+ views
Edo van Santen op Twitter