Info over Edo van Santen

De Elevator Pitch Coach/Trainer, Spreker

Edo van Santen (Amsterdam, 1958), Elevator Pitch Coach/Trainer, Camera/TV Coach, Presentatie Coach/Trainer, daarnaast Spreker en Presentator, innovatief ondernemer.

Na zijn corporate carrière, begeleidt Edo sinds 2005 ambitieuze, innovatieve en ondernemende mensen in hun presentatie en communicatie. Daarnaast is Edo betrokken geweest bij de opzet van meerdere bedrijven.

"Edo makes people shine on stage!"

Ruim 30 jaar ervaring, toch jong van geest

Edo’s ervaring omvat ruim 30 jaar in de hectische internationale zakenwereld van het bankwezen en de ICT industrie. Hij heeft in Amsterdam, New York en Silicon Valley gewerkt voor Fortune-500 bedrijven als ABN Amro, Chase Manhattan en KPMG, en bediende wereldwijde klanten. Hij heeft in 12 jaar met succes het ICT-bedrijf Qubus ontwikkeld en opgebouwd, dat door KPMG werd overgenomen.

De benadering van Edo is zeer persoonlijk en uniek toegewijd. Hij weet snel een vertrouwensband met zijn cliënten op te bouwen en steunt hen met een grote dosis energie en intelligentie.

Hij werkt vanuit onafhankelijkheid, integriteit en geborgenheid. Hiermee heeft Edo een zeer brede en diepe ervaring met alle aspecten van het zakendoen en ondernemerschap opgebouwd. Hij is hands-on en praktisch, maar weet eveneens zijn cliënten op een hoog strategisch en conceptueel niveau te brengen.

Top-trainer met unieke inhoud

Naast het feit dat Edo als trainer en coach heel bijzondere resultaten weet te boeken, beschikt Edo over ruime ervaring als ondernemer en investeerder. Edo heeft gewerkt in de corporate wereld, in het MKB en met Venture Capital.

Hierdoor kan Edo niet alleen uw presentatie-techniek optimaliseren, maar door zijn achtergrond u ook inhoudelijk adviseren over de inhoud van uw presentatie of elevator pitch. Edo leert u om uw boodschap optimaal af te stemmen op uw doelgroep, zoals banken, venture capital, informal investors, mede-ondernemers en potentiële klanten.

Edo heeft een ondernemende geest en een natuurlijke passie voor het ontwikkelen van mensen en organisaties. Dat is de reden waarom hij heeft verkozen met ambitieuze en ondernemende mensen te werken, die een hoger niveau in hun persoonlijke en professionele presentatie en communicatie zoeken.

Eerdere bedrijven

Venture Capital Coach, opgericht in 2005. Als business coach werkzaam, gespecialiseerd in Elevator Pitches en het begeleiden van de zoektocht naar durfkapitaal. Edo heeft een aantal ondernemers succesvol begeleid in hun zoektocht naar durfkapitaal.

De "YouTube voor Ondernemers", TV4B (niet meer on-line), TV 4 Business, door Edo bedacht en opgezet in november 2006.  TV4B ging live in april 2007 en is inmiddels verkocht (video-interview op Emerce Eday).

Edo bedacht in 2009 het idee voor Tracebuzz, een van de eerste producten voor Webcare, Online Monitoring en Social Media Analyse.

Als initiator en bedenker was Edo betrokken bij de opzet en opbouw van Tracebuzz.

Voor gedetailleerde beschrijving eerdere functies en bedrijven, zie Pers en Media.

Elevator Pitch Coach/Trainer

Edo geeft veel workshops en trainingen, vooral over communicatie en presentatie. Hij leert je effectief en met passie en plezier spreken voor publiek en camera.

Edo van Santen traint kandidaten voor toonaangevende prijzen en competities, voor TEDx-talks, en als gastdocent voor vele universiteiten en hogescholen.

CV, foto's en meer info over Edo van Santen op de Pers en Media pagina.

Edo van Santen als uw Trainer/Coach?

Contact, Informatie en Boekingen:

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon Kantoor: 085-246-0154

Telefoon Mobiel: 06-109-609-09

(indien Mobiel niet bereikbaar, bel svp mijn Kantoor)

Bel Edo van Santen 06-10960909

Lees verder: Voor Pers en Media
Wie is Edo van Santen?

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon Kantoor: 085-246-0154

Telefoon Mobiel: 06-109-609-09

(indien Mobiel niet bereikbaar,
bel svp mijn Kantoor)

Bel Edo van Santen 06-10960909

Privacy Verklaring

Edo van Santen op LinkedIn
Edo van Santen op YouTube 900.000+ views
Edo van Santen op Twitter