Camera en TV Coaching

Cameratraining, Videotraining, TV Training, Mediatraining


"100% vertrouwen, 100% impact"

Mediatraining en TV Training

Je hebt regelmatig met de media te maken. Of je wordt uitgenodigd voor die ene talkshow of dat andere programma. je staat regelmatig in de spotlights en je wilt krachtig overkomen op TV en die lastige vragen veilig overleven.

In deze training met Edo van Santen leer je dit en we oefenen het omgaan met "Rutger Pownews". Je leert met de media en camera om te gaan, en je leert ondanks rotvragen vanuit je eigen kracht je eigen boodschap te brengen.

Je eigen Talkshow of Televisieprogramma

Wellicht wil je je eigen (web-) televisieprogramma maken, of je eigen talkshow. Hoe werkt dit? Hoe ga je om met de camera's, licht, geluid, studio? Ontdek de geheimen achter de schermen, zodat ook jij met vertrouwen in de studio kunt werken.

Ook voor meer ervaren presentatoren, die hun performance willen verbeteren, biedt Edo individuele coaching. Samen in jouw studio werken we aan de punten die je dwars zitten en gaan we net zo lang door, totdat je met 100% vertrouwen 100% impact kunt maken.

Cameratraining en Videotraining

Web-TV, YouTube, je eigen pitch video maken. Je wilt er mee aan de slag, maar hoe werkt dat nou? Hoe ga je om met de camera en wat zijn de do's en dont's? In deze training leer je dit en we maken meteen je eerste Elevator Pitch Video.

Resultaten van de Camera, TV, Media Training/Coaching

Met de training en begeleiding van Edo van Santen leer je krachtiger presentatie-technieken te gebruiken, met optimaler gebruik van jouw non-verbaal gedrag en je lichaamstaal. Je weet je energie en passie over te brengen. Je leert te genieten van je presentatie, zodat je deze voortaan moeiteloos en met plezier kan brengen.

Na deze intensieve en interactieve coaching kun je sterker, zonder angst of schroom, effectiever en krachtiger voor de camera staan, zowel voor internetvideo als voor televisieprogramma's.

Daarnaast leer je de geheimen en fijne kneepjes van het omgaan met de camera. Je leert waar je op moet letten als je effectiever wil presenteren voor de camera.

Kandidaten AT5 Elevator Pitch maken hun borst nat, met Elevator Pitch Trainer/Coach/Spreker Edo van Santen

Bekijk meer video fragmenten met Krachtige Presentatie Tips.

Top-trainer met Top-resultaten

Als trainer, coach, spreker, interviewer en web-videomaker combineert Edo van Santen de theorie met zijn ervaringen uit honderden presentaties en trainingen, en geeft die kennis graag aan je door, zodat ook jij een goed presentator kan worden. In deze training leert je de unieke combinatie van presentatie-technieken, lichaamstaal, non-verbaal gedrag en elevator pitch in te zetten.

Deze training/coaching wordt uitsluitend op aanvraag verzorgd.

Edo van Santen als uw Trainer/Coach?

Contact, Informatie en Boekingen:

Bel Edo van Santen 06-10960909

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon: 06-109-609-09

Neem direct contact op!
Lees verder: Wat is een Elevator Pitch
Camera Video TV Media
View in English

Edo van Santen: De Elevator Pitch en Presentatie Trainer-Coach-Spreker

"Echt knap! Edo weet je in een paar uur training 100% vanuit je kracht te laten presenteren, zowel voor de groep als voor de camera. Vooraf was ik nerveus omdat ik zowel voor een groep als voor een camera er niets van bak, en kijk nu eens! Ik ben ape-trots, ik kan niet wachten tot ik weer eens voor een groep of camera mag staan. Edo, 1000* dank!"


Bel Edo van Santen 06-10960909

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon: 06-109-609-09

Privacy Verklaring

Edo van Santen op LinkedIn
Edo van Santen op YouTube 800.000+ views
Edo van Santen op Twitter