Klantervaringen

Wat zeggen Klanten over Edo van Santen?

"De beste training ooit!"

Floor Cartens

Floor Cartens about Edo van Santen "Overweldigend! Een van de ondersteuners op de Bijzondere Verhalenbeurs was Edo van Santen, mediatrainer. Wat een bijzondere man is dat. Hij heeft me aan de tand gevoeld, vragen gesteld, laten oefenen en een waanzinnig inzicht gebracht! Hier ben ik ontzettend blij mee. Deze man heeft iets losgemaakt in mij waar ik direct mee aan de slag ga om te zien wat de impact van deze nieuwe benadering is. Na mijn ontmoeting met Edo was ik overladen, ontroerd en helemaal op en heb ik besloten dat het goed geweest was. Ik kan aan de slag met alles wat er tegen me gezegd is, gisteren en daar heb ik heel erg veel zin in. Ik ben klaar voor de volgende stappen!"

Ragna Arnott-van den Berg

Ragna Arnott-van den Berg about Edo van Santen "I followed a workshop that Edo gave in 2009. Almost 2 years later I found myself on a stage at TEDxMaastricht. When I was overwhelmded at the grandeur of the theater in which it would all be happening I heard his voice and relived his tips. "Look at the corners of the room you are in. Make it yours!" And so I did. The pleasure that he obviously had in standing in front of an audience and his many valuable tips rubbed of on me and made me able to enjoy delivering my TEDtalk. Thanks Edo!"Mirte Gosker

Mirte Gosker about Edo van Santen "Edo masters the art of coaching. He gives great insights and feedback on your work (in my case an elevator pitch) and accepts your personal style and choices. Edo is theoretically strong, and brilliant in execution. His ability to make you believe in yourself is worth mentioning and his relentless trust and patience are amazing. I can definitely recommend Edo as coach and elevator pitch trainer. Edo makes people shine on stage!"

Anneke Krakers

Anneke Krakers about Edo van Santen "Ik ben Edo dankbaar voor zijn deskundige bijdrage aan mijn event Upgrade Welzijn. Hij heeft de kandidaten voor de Pitch Award in Welzijn met veel liefde en deskundigheid tot een grote prestatie gebracht. Edo denkt mee, moedigt aan en schenkt een groot vertrouwen. Ik kan Edo van harte aanbevelen."
Michiel Galama

Michiel Galama about Edo van Santen "Edo trained 7 candidates to pitch for the Dragons' Den. Within a couple of hours, candidates changed from nervous standard presenters into edgy and concentrated pitchers. With a enjoyable, thorough and understandable structured training much result was achieved. True value for money!"

Annette Dölle

Annette Dölle about Edo van Santen "Ik was in de gelukkige omstandigheid om via het ondernemershuis Amsterdam west een pitchtraining van Edo te mogen ontvangen. Het is hem in een paar uur tijd gelukt mij terug te brengen naar de kern, me mijn kracht en uitdagingen te laten zien, en te geloven in de mogelijkheid om in 1 minuut succesvol mijn bedrijf te verkopen! Hij was voortdurend in contact met zowel de groep als de individuen daarbinnen, sloot aan bij waar ieder af en was zeer constructief in het geven van de juiste feedback. En als je daarbij nog de kwaliteit als trainer bezit om mij zo te bereiken dat er dagen daarna nog steeds kwartjes vallen, maak ik een diepe buiging! Veel dank voor alle inzichten en ontdekkingen!"

Marina van der Wal

Marina van der Wal about Edo van Santen "Edo weet je binnen een heel korte tijd op je gemak te stellen, de boodschap die je wilt uitdragen bij je 'naar boven te halen'. Zijn rust en houding van 'doe maar gewoon dat komt het beste over' geeft je het gevoel dat je niet voor een camera een kunstje doet maar daadwerkelijk contact maakt met de mensen waarvoor je jouw boodschap laat optekenen. Daarnaast laat Edo je na gedane zaken niet zwemmen en geeft 'service' en 'aftersales'. Edo, dank je wel voor je coaching op het glibberige pad wat videopitch heet!"

Marcellien Breedveld

Marcellien Breedveld about Edo van Santen "Edo gaf een pitch training aan onze klanten, gevestigde en startende ondernemers voor hun deelname aan de wedstrijd Het Beste Idee van Amsterdam West! Ik zag 'onze' juweeltjes van klanten stijgen tot grote pitch hoogte en hun concepten tot leven komen. Geweldig mooi. Ik heb er zelf als trainer veel van geleerd en pas hiervan veel toe in mijn eigen werk, zoals de UBR's.... Many thanks."

Arnoud van Rooij

Arnoud van Rooij about Edo van Santen "Edo is een energieke en professionele pitch coach waar erg prettig mee samenwerken is. Ik heb Edo leren kennen tijdens de wedstrijd 'Het Beste Idee van West Binnen de Ring 2010' waar Edo de trainer van de pitch-ronde is geweest en als jurylid tijdens de finale. Edo geeft opbouwende feedback, heeft mij in mijn waarde gelaten en heeft mij op een krachtige manier naar mijzelf naar mijn ondernemings-plan laten kijken. Voor mij is het zeer zinvol geweest om de training van Edo te ontvangen."

Saskia Spinhoven-Verburg

Saskia Spinhoven about Edo van Santen "Ik heb een workshop elevator pitch bij Edo gevolgd. Wat opviel is dat Edo de camera-angst van de deelnemers weet te reduceren en de mensen coacht naar een authentieke elevatorpitch. Ik heb een mooi resultaat aan de workshop overgehouden. Ik ben dan ook blij dat Edo ook workshops voor KennisClinics! gaat verzorgen."

Juan Carlos Sam-Sin

Juan Carlos Sam-Sin about Edo van Santen "Edo is een geweldige coach geweest tijdens de minor ondernemerschap, waar ik samen met een medestudent aan deelnam in 2008. Het is een man met behoorlijk wat ervaring op gebied van ondernemerschap en weet zijn kennis hierdoor goed over te brengen op startende ondernemers. Edo is recht door zee, weet je te motiveren en weet je de tools aan te reiken om jezelf als ondernemer te verkopen aan potentiele investeerders tijdens een elevator pitch. Ik heb de pitch van de springboard sessie in 2008 gewonnen met de pitch van mijn business plan, mede door een goede training en begeleiding door Edo. Ik raad een ieder aan een keer deel te nemen aan een elevator pitch training van Edo. Keep the good work up zou ik zeggen Edo!"

Thomas Beguin

Thomas Beguin about Edo van Santen "De pitchtraining van Edo was leuk en leerzaam en heeft een grote bijdrage gehad aan onze winnende New Venture pitch."

Manette Zeelenberg

Manette Zeelenberg about Edo van Santen "Tijdens de NewVenture Pitchtraining werden Maarten Bennis en Ik (Manette Zeelenberg) als Tweetjmee in onze pitch gecoached door Edo. Mij viel op zijn scherpzinnigheid in zowel observatie als wel in zijn feedback. De jarenlange ervaring spatte er vanaf en heeft mij voor het eerst in mijn leven laten genieten van een super spannend moment; een pitch voor een kritische vakjury. Dank je Edo!"

Marlowe Antonius

Marlowe Antonius about Edo van Santen "Wil jij een Hercules op het podium worden dan is het zeker een aanrader om een elevator pitch training te volgen van Edo van Santen. Na deze training maak je geheid in een dag vorderingen in je presentatie-vaardigheden. Je komt achter al je eigen do's en dont's en weet een krachtige presentatie neer te zetten. Jij zal in je eigen kracht komen te staan, je publiek zal ook niet meer om jou heen kunnen. Nadat ik samen met mijn GNR8 collega's de elevator pitchtraining van Edo van Santen heb gevolgd vind ik dat ik kan zeggen dat ik voortaan met plezier het podium op stap. Mijn collega's en ik weten nu wat onze kracht is en hoe we de interesse van het publiek van begin tot eind van een presentatie kunnen opwekken en behouden. Een quote aan het einde van de dag: Het was de beste dag van mijn stageperiode."

Chantal de Kruijf

Chantal de Kruijf about Edo van Santen "Op vrijdag 26 oktober kregen wij een presentatie training van Edo. Het was in 1 woord geweldig. Zijn verhelderende kijk op presenteren en de manier waarop hij zijn kennis overdraagt waren niet alleen leerzaam, maar ook erg inspirerend. Dankzij Edo zullen mijn presentaties in de toekomst anders worden als dat ze ooit geweest zijn. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor mij zelf! Edo, nogmaals.. ontzettend bedankt!"

Martin Blaauw

Martin Blaauw about Edo van Santen "In vrijwel elk vakgebied is het van belang dat je jezelf goed kan presenteren. Veel mensen staan daar niet vaak bij stil en hebben er ook geen idee van hoe belangrijk het kan zijn. Edo heeft mij, en mijn collega's, daarmee goed geholpen. Hoe presenteer je jezelf, laat je zien wat je wil vertellen en kom je het beste over op je publiek. Door middel van een workshop presenteren zagen we elkaar groeien in de kwaliteit van het presenteren. Door Edo weet ik nu beter hoe ik mijn verhaal het leukst en prettigst kan overbrengen aan de mensen."

Marina Kooijman

Marina Kooijman about Edo van Santen "Edo heeft geheel belangeloos een Masterclass Elevator Pitch gegeven voor de leden van Stichting DeBroekriem. Edo heeft mij ervan weten te overtuigen met zijn rustige kalme maar duidelijke uitleg, dat de manier waarop je iets overbrengt impact heeft. De tips die hij geeft zijn praktisch en direct toe te passen. Zijn presenteren en de manier waarop hij zijn kennis overdraagt, waren niet alleen leerzaam, maar ook erg inspirerend. Ik wil Edo dan ook heel hartelijk danken voor zijn vertrouwen en zijn tijd."

Eugenia Mangana

Eugenia Mangana about Edo van Santen "De beste training ooit!"

Training/Coaching/Spreker

Edo heeft training, coaching en speeches verzorgd voor o.m.:

AbbVie, ABN Amro Bank, Adobe Systems Benelux, Agentschap.nl, AMC Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Accenture Innovation Award, De Alliantie, Amphia Ziekenhuis, Amref Flying Doctors, Amsterdam Global Change Institute (AGCI), Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), ANWB, AppMachine, Arpa, 1stelijnsamsterdam, De Baak, BeStart.nu, Bird Control Group, BNP Paribas Cardif, Boer en Business, Brandweer Brabant-Noord, Brandweer Twente, Breaking Out, BSB Hoorn, De BuurtBoer, Bux, Campus Party Netherlands, Cash Discovery, CCV Group, Cell4Pharma, Climate KIC, CMBO, Connexxion, Contentoo, Coolblue, Corendon Vliegvakanties, CWI, CZLabs, DCA Multimedia, Delft Hyperloop, Deloitte Fast50, Deltares, Drenthe College, DutchCheez Productions, Ecovat, Eduoco, eFocus, eFactor, Enterprise Summit, Envoker, EUR Erasmus University Rotterdam, Equator Research, Ernst&Young, EY, Ferring, FireWire, FitFirst, FitShe, Fokker Technologies, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Freecapacity, Gemeente Den Haag, G4S, Glycocheck, Group4 Security, GGD, GNR8, GoodHout, GPJK Groningen, Griffin Discoveries, Groeiversneller, Gyre, Haarlemmer-MeerBusiness, HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Heel Brabant Spreekt, Hello Energy, HKU Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Hy2care, ICA, InGell, ING Bank, IPSS Engineering, IS Diagnostics, Keune Cosmetics, KABK Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag, Kadaster, Kas Bank, Khondrion, Koster Industrial Textiles, KPN, Leapp, LifeSciences@Work, Lightweight Containers / Eurokeg / KeyKeg, Luqo, Maastricht University, Manometric, Materiomics, Maxwell Group, Media Plaza Utrecht, MeerBusiness Amsterdam, Meeting Masters, Mercedes-Benz Nederland, MerkMakers, Micure, Mimetas, Mindz, Ministerie van Economische Zaken, MO Groep, Mobile World Congres (Barcelona), Movement, Movisie, MT Management Team, Nano-I-Drops, Nathalie Jager Brand Strategy, NCD Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, NDC Media Groep, Nerdalize, Netherlands eScience Center, Netherlands Genomics Initiative, NewVenture, Nightbalance, NIGZ, NHL Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, NRC Media, NS Nederlandse Spoorwegen, NTRC, OfficeLynq, Open Circles Academy, Ohpen, Pantar, ParkBee, Pectcof, Philips, Photonics Healthcare, PickThisUp, Plant-e, Port4Growth, Prothini, Provincie Noord-Brabant, Purple Cows Unlimited, Rabo Bank, RAET, Reed Elsevier, Regenesance, RSM Rotterdam School of Management, RTL, RUG Rijksuniversiteit Groningen, SBS Producties, Screvo, Selfscreen, SheSuit, Simavi, Spaarne Gasthuis, StartMeUp, Startup Delta, Studium Generale, SXSW Austin TX, Symetrics, Syntecnos, Syntens, Talents Media, TEDx, TEDxFryslân (dagvoorzitter), TopCon Sokkia, TU Delft, TU Eindhoven, TweelWonen, UberPitch, UbiQ, Unilever, UvA Universiteit van Amsterdam, Utrecht Inc, VBO Makelaars, Vertalersvakschool, Vodafone, Volker Wessels, VU Vrije Universiteit Amsterdam, VVJIP Vereniging voor Juridische Interim-Professionals, Waterschap Aa en Maas, Waterschap Rijn en IJssel, WebChair, Week van de Ondernemer, Welzijn Nederland, Witteveen, Woningmakelaar van het Jaar, Worth Internet Systems, WSD Groep, XAir Diagnostics, YellowWalnut, Yes!Delft, Zeylmaker, Zorgimpuls, ZVision.

Edo van Santen als uw Trainer, Coach of Spreker?

Contact, Informatie en Boekingen:

Bel Edo van Santen 06-10960909

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon: 06-109-609-09

Neem direct contact op!
Lees verder
Klantervaringen
View in English

Edo van Santen: De Elevator Pitch en Presentatie Trainer-Coach-Spreker

"Een goede elevator pitch raakt, en kan je doorvertellen."

Edo van Santen gaat voor Goud, Garandeert Maximale Impact

Impact sinds 2005:
600+  Opdrachtgevers...
50.000+  Deelnemers...

Bel Edo van Santen 06-10960909

E-mail: edo@edovansanten.nl

Telefoon: 06-109-609-09

Edo van Santen op LinkedIn
Edo van Santen op YouTube 750.000 views
Edo van Santen op Twitter

Download de gratis Elevator Pitch App (Nederlands en Engels) voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone

Elevator Pitch App for iPhone Elevator Pitch App for Android Elevator Pitch App for Windows Phone